AM-partion kilpailuohjeet

Säännöt:   Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä lisättynä näillä järjestäjän antamilla ohjeilla.

Kartta:   Kartta  8/2016  mittakaavassa 1:10 000,  käyräväli 5 metriä.  Kartan koko A4 . Kartat annetaan lähtöhetkellä yhdessä muovisuojuksessa, mukana myös muut tarvittavat suojukset.  Määritteet ovat kiinni kartoissa.

Emit:  Vuokraleimasimia tarjolla rajoitetusti ja leimasimen  hinta on  5 €.  Kadonneesta järjestäjän leimasimesta veloitetaan 70 €.

Kilpailunumerot:  Partion johtaja käyttää joukkueen rintanumeroa. Numerot on saatavissa naruun kiinnitettynä katoksen ulkopuolella. 

Lähtö:  Yhteislähtö on kello 18.30.  Lähtöön on  matkaa viitoitusta pitkin  500 m.  K-piste on lähdössä.  Emitit nollattavissa kilpailukeskuksessa lähtöviitotuksen alussa.  Varaleimaus on lähdössä.  Lähtöpaikalla on oltava 10 minuuttia ennen lähtöä .

- Lähtöhetkellä partio saa tarvittavat kartat,  joihin on painettu  lähtöpaikka,  maali,  rastiympyrät  ja rastimääritteet.   Kartassa rastien viereen on merkitty rastikoodit,  yhteisillä rasteilla lisäksi Y-kirjain koodin eteen ja kokoontumisrastilla K- kirjain  koodin eteen.  Rastimääritteissä on myös vastaavat merkinnät rastikoodin  edessä.

- Partion jäsenet leimaavat omavalintaisessa järjestyksessä karttaan merkityillä rasteilla,  kaikki jäsenet yhteisillä ja kokoontumisrasteilla.  H14 ja D14 sarjoilla on yhteisenä rastina  viimeinen rasti, jolla partio kokoontuu,  leimaa ja etenee maaliin viitoitusta pitkin.  Muilla sarjoilla on viimeisen  eli kokoontumisrastin lisäksi yksi yhteinen rasti.

-Partion johtaja ylittää viimeisenä maalilinjan.  Maalilinjan ylityksen jälkeen kaikki partion jäsenet suorittavat maalileimauksen ja siirtyvät yhdessä leimantarkistukseen.

Maali:   Palkintojärjestyksen maalissa ratkaisee maalituomari.  Numerot on palautettava maalin läheisyydessä.

Peseytyminen:  Järvi, matkaa noin 200-300 m.  Vaihtoehtona oma märkä pyyhe.

Tulokset:   Am-mitalit jaetaan tulosten selvittyä.  Lopulliset tulokset tulevat TikSun kotisivuille www.tiksu.net ja postitetaan mukana olleille seuroille ensi tilassa.

 

TikSu toivottaa partioille onnistuneita jakoja,  hyviä reitinvalintoja ja rastien löytämisen iloa